…mat og folk du kan stole på!

For oss er det en selvfølge at produktene vi leverer skal være av høy kvalitet. I tillegg vektlegger vi punktlighet og fleksibilitet, og at leveransene skal stemme med det som er avtalt.


Kort om oss

Laks- & Vildtcentralen er en familiebedrift som ble etablert i 1923 av Henry Katralen. Flere av medarbeiderne har vært med i en årrekke og har tilegnet seg betydelig kompetanse. Totalt er vi nærmere 60 ivrige ansatte som utgjør et team vi er stolte av.

Omsetning for 2019 var på ca. kr. 435 millioner.

Vi holder til i nye moderne lokaler på Kalbakken i Oslo. Flere store kjølerom tilpasset de ulike vareslagene og et fryselager med 500 pallplasser sikrer stabil lagerbeholdning og effektive leveranser. Det er uavbrutt kjølekjede fra mottaksrom til vareutlevering.

Vår største kundegruppe er restauranter, kantiner og andre storhusholdninger i Osloregionen. Felles for alle våre kunder, er deres behov for råvarer av beste kvalitet. Flere av stjernerestaurantene i Oslo er våre faste kunder, og ikke minst er vi stolte av at mange av sushirestaurantene har valgt oss som leverandør.

Det er vårt ansvar å ta vare på egenskapene råvarene har fått fra naturens side. En holdning vi er oss meget bevisst. For å kvalitetssikre tilbudet til våre kunder, satser vi strengt på håndtering, service og sikker distribusjon. Alle våre varebiler er utstyrt med kjølerom og er godkjent for transport av næringsmidler.

Varebil fra Laks & Vildtcentralen ca. 1950

Vi streber etter å gi produktene den behandling og omtanke som kreves for å bevare kvaliteten og smaksopplevelsen som forventes.

Vi har utviklet rutiner og et arbeidsmiljø som vi er stolte av. Matvaresikkerhet og kvalitetssikring har en naturlig plass i vår organisasjon.

Med et fullutviklet sporbarhets- og kvalitetssikringssystem, har Laks-& Vildtcentralen alle nødvendige godkjenninger fra myndighetene. Vi er godkjent etter det internasjonale kvalitetssikringsprogrammet HACCP som tilfredsstiller kravene til ESA-godkjennelse. Dette betyr at du kan være trygg på våre kvaliteter.

Lerøy Sjømatgruppen

Laks-& Vildtcentralen har siden 2006 vært en grossist i Lerøy Sjømatgruppen. Lerøy Sjømatgruppen AS er en landsdekkende leverandør av fisk, sjømat og spesialprodukter til alle kundegrupper innen storkjøkkenmarkedet; hotell, restaurant, kantine og offentlig sektor.

Lerøy Sjømatgruppen er representert gjennom åtte sjømatgrossister, hvor lokal forankring og tilstedeværelse med produksjon og fiskemottak, gir tilgang på fersk fisk og mulighet for spesialtilpasning for kunden.

 

Kurs og kompetansesenter

Laks- & Vildtcentralen er stolte av å kunne stille til disposisjon et topp moderne kurs- og kompetansesenter for våre kunder og leverandører. Mulighetene er mange og begrensningene få. Vi har et velutstyrt kjøkken i lekkert design. Kjøkkenet er utformet slik at den som presenterer maten lett vil komme i kontakt med alle gjestene. Dette er et unikt flerbrukslokale som egner seg til produktpresentasjoner, menyplanleggingsmøter, events, minimesser, mat- og vinkurs og andre sosiale tilstelninger. Her har det vært arrangert konfirmasjoner, bursdager og 12 retters gourmet-middager. Kjøkkenet er utstyrt med alt man skulle trenge til matlaging og oppdekking. I tillegg fins det flotte garderober og toalett. Det er god plass til 20 personer som er max antall gjester/deltakere. Vi kan stille med egen kokk for de som måtte ønske det.

Vi har et flott undervisningsrom i lyse lokaler med gode stoler og svært god ventilasjon. Lokalene egner seg godt til møter, kurs, foredrag og andre tilstelninger. Det er installert AV-utstyr med høyttalere i taket, prosjektor og internett-tilkobling. Alt styres fra et enkelt panel. Utenfor undervisningsrommet ligger vår ”sosiale sone”. Den sosiale sonen benyttes til mottakelse av gjestene og er godt egnet til mingling. I den sosiale sonen er det stoler og bord, samt muligheter for lett servering. Det finnes også egen garderobe og toaletter. Det er utgang til en usjenert takterasse med sittegrupper og lett beplantning, som sommeren kan være et fantastisk sted å være.

Kurs-/møtearrangør har muligheter for å disponere en informasjonsskjerm, gulv- og veggplass til egne produktpresentasjoner, reklame eller informasjon.

For booking eller spørsmål i forbindelse med vårt kurs- og kompetansesenter ta kontakt med
 Jan Katralen på tlf.: 22 82 18 00 eller firmapost@laksogvilt.no.

3 bilder fra kurs og kompetansesenteret

Varebestilling

Ny bruker

Ordrekontor

Tlf.:   22 82 18 00
Fax:  22 82 18 01
E-post innkjøp/salg:
salg@laksogvilt.no

Laks-& Vildtcentralen er leverandør til storhusholdningsmarkedet og betjener ikke leveranser direkte til forbruker.

Åpningstider

Telefon:
Mandag - Fredag: 07.00-14.30
Lørdag: 07.00-09.00
Søndag: Stengt

Ekspedisjon (for henting av forhåndsbestilte varer):
Mandag - Fredag: 09.00-14.00
Lørdag: 09.00-11.00
Søndag: Stengt

Avvikende åpningstider 2023:
Torsdag 6/4 (Skjærtorsdag) - Stengt
Fredag 7/4 (Langfredag) - Stengt
Lørdag 8/4 - Stengt
Mandag 10/4 (2. påskedag) - Stengt
Mandag 1/5 (Offentlig høytidsdag) - Stengt
Torsdag 17/5 (Grunnlovsdag) - Stengt
Torsdag 18/5 (Kr. himmelfartsdag) - Stengt
Mandag 29/5 (2. pinsedag) - Stengt
Mandag 25/12 (1. juledag) - Stengt
Tirsdag 26/12 (2. juledag) - Stengt

Administrasjon

Tlf.:   22 82 18 00
Fax:  22 82 18 38
E-post administrasjon: 
firmapost@laksogvilt.no

Laks- & Vildtcentralen AS
Stanseveien 33, 0976 Oslo
Tlf: 22 82 18 00
Org.nr.: 919095105 MVA

Henting av varer
Varer som skal hentes må bestilles i god tid på forhånd. Vi har dessverre ikke mulighet for å ekspedere «drop in» ordre.

Utviklet av Imaker as