Om Laks & Vilt

Laks- & Vildtcentralen er et grossistselskap spesialisert på sjømat. I tillegg til sjømat har vi en rekke andre produktkategorier som rødt og hvitt kjøtt, vilt og ulike spesialprodukter fra inn- og utland.

Vi holder til på Kalbakken i Oslo og distribuerer varer til storkjøkkenmarkedet i Oslo-området.

Med nærmere 100 års drift er vi vårt ansvar bevisst. Vi er svært opptatt av å ta vare på de egenskapene produktene har fått fra naturens side.

Med et fullutviklet sporbarhets- og kvalitetssikringssystem har Laks & Vilt alle de nødvendige godkjenninger fra myndighetene. Vi er i tillegg medlemmer av Grønt Punkt, Chain of custody for ASC og MSC, samt Miljøfyrtårnsertifiserte.

Lerøy Sjømatgruppen

Laks- & Vildtcentralen har siden 2006 vært en grossist i Lerøy Sjømatgruppen. Lerøy Sjømatgruppen AS er en landsdekkende leverandør av sjømat og spesialprodukter til alle kundegrupper innen storkjøkkenmarkedet; hotell, restaurant, kantine og offentlig sektor.

Lerøy Sjømatgruppen er representert gjennom ni sjømatgrossister, hvor lokal forankring og tilstedeværelse med produksjon og fiskemottak, gir tilgang på fersk fisk og mulighet for spesialtilpasning for kunden.

Kurs- og kompetansesenter

Laks- & Vildtcentralen er stolte av å kunne stille til disposisjon et topp moderne kurs- og kompetansesenter for våre kunder og leverandører. Mulighetene er mange og begrensningene få.

Kjøkkenet er utformet slik at den som presenterer maten lett vil komme i kontakt med alle gjestene. Dette er et flerbrukslokale som egner seg godt til produktpresentasjoner, menyplanleggingsmøter, events, minimesser, mat- og vinkurs og andre sosiale tilstelninger. Her har det vært arrangert konfirmasjoner, bursdager og 12 retters gourmet-middager. Kjøkkenet er utstyrt med alt man skulle trenge til matlaging og oppdekking. I tillegg fins det garderober og toalett. Det er god plass til 20 personer som er max antall gjester/deltakere. Vi kan stille med egen kokk for de som måtte ønske det.

Vi har et flott undervisningsrom med gode stoler og svært god ventilasjon. Lokalene egner seg godt til møter, kurs, foredrag og andre tilstelninger. Utenfor undervisningsrommet ligger vår ”sosiale sone”. Den sosiale sonen benyttes til mottakelse av gjestene og er godt egnet til mingling. I den sosiale sonen er det stoler og bord, samt muligheter for lett servering. Det finnes også egen garderobe og toaletter. Det er utgang til en usjenert takterasse med sittegrupper og lett beplantning, som om sommeren kan være et fantastisk sted å være.

Kurs-/møtearrangør har muligheter for å disponere en informasjonsskjerm, gulv- og veggplass til egne produktpresentasjoner, reklame eller informasjon.

For booking eller spørsmål i forbindelse med vårt kurs- og kompetansesenter ta kontakt med Jan Katralen på tlf.: 22 82 18 00 eller firmapost@laksogvilt.no.